Нядзеля, Кастрычнік 20, 2019

Навіны

«Карытас» Віцебскай дыяцэзіі арганізаваў у Шуміліне сустрэчу з псіхолагам

12 кастрычніка вернікаў парафіі Маці Божай Фацімскай у Шуміліне чакала сустрэча з псіхолагам Марынай Ткач. У даждлівае і па-сапраўднаму восеньскае надвор’е, якое выдалася ў гэты вечар, тэма сустрэчы была прысвечана псіхалагічнаму здароўю і закранала станы чалавека — дэпрэсію і восеньскую хандру.

Яшчэ тры дзіцячыя цэнтры Caritas адкрылі ў Віцебскай дыяцэзіі

Дзякуючы праекту “Утварэнне і функцыянаванне інтэграцыйных святліц для дзяцей на Беларусі”, рэалізаванаму дзякуючы Caritas Polska i праграме Польская дапамога Міністэрства замежных спраў Рэспублікі Польшча ў 2019 годзе ў Віцебскай дыяцэзіі адкрыліся тры новыя святліцы: пры катэдральнай парафіі Езуса Міласэрнага ў Віцебску, у Браславе і Глыбокім.

Летні адпачынак дзяцей у Польшчы

Заўжды прыемна ўзгадваць непаўторныя моманты летніх канікул. Асабліва, калі правёў іх у чароўных мясцінах, побач з добрымі сябрамі, а таксама ў адзінстве з Богам. У ліпені–жніўні 2019 года тры групы дзяцей з дванаццаці парафій Віцебскай дыяцэзіі (усяго 131 асоба) атрымалі магчымасць адпачыць у цэнтры Caritas Свідніцкай дыяцэзіі ў Загужу Слёнскім.

Падрабязней...

Падрыхтоўка будучых выхавацеляў і валанцёраў для працы з дзецьмі прайшла ў Мінску

У Віцебскай дыяцэзіі распачалася рэалізацыя праекта "Утварэнне і функцыянаванне інтэграцыйных святліц для дзяцей". У хуткім часе будуць адчыненыя тры новыя святліцы Caritas: у Браславе, Глыбокім і Віцебску.

Падрабязней...

Віцебскі клуб для людзей з інваліднасцю наведаў аўстрыйскі псіхолаг

4 чэрвеня ў Клубе для людзей з інваліднасцю пры Карытас Віцебскай дыяцэзіі адбылася сустрэча наведвальнікаў клубу, іх бацькоў і валанцёраў з аўстрыйскім псіхолагам, дырэктарам цэнтра для залежных і сузалежных, доктарам Івам Сэльнэрам.