Аўторак, Ліпень 23, 2019
Увага!
На сайце працуе сістэма выяўлення памылак і памылак друку Orphus
Знайшлі памылку ў тэксце?
Выдзеліце яе мышкай і націсніце Ctrl + Enter

СТУЖКА НАВІН

Чарговы візіт валанцёраў у псіханеўралагічны інтэрнат у Петрунове

Валанцёры Глыбоцкага парафіяльнага "Карытас" падрыхтавалi музычную праграму "Мiр маей душы" для пражываючых у Глыбоцкiм псiханеўралагiчным iнтэрнаце.

Напрыканцы зiмы i перад пачаткам Вялiкага посту забаўляльныя гульнi, вясёлыя конкурсы, задорныя танцы стварылi цудоўны настрой для ўсiх прысутных. Падарункі і прызы захвочвалі амаль усiх прымаць актыўны ўдзел i таму спатканне прайшло цiкава і ў радасці.

На развiтанне адзін з жыхароў інтэрнату прачытаў свой аўтарскi верш "Дабрыня ствараецца ў сям'i".Тэкст узрушыў усiх, бо у ім гучаў прызыў рабiць дабро заўсёды і ўсюды. Па традыцыi, сябры атрымалi салодкiя пачастункi.

Даната Матушова

Пошук па сайце