Нядзеля, Кастрычнік 20, 2019
Увага!
На сайце працуе сістэма выяўлення памылак і памылак друку Orphus
Знайшлі памылку ў тэксце?
Выдзеліце яе мышкай і націсніце Ctrl + Enter

СТУЖКА НАВІН

Свята для дзяцей арганізавалі ў Лынтупах

2 чэрвеня ў парафіі Святога Андрэя Апостала ў Лынтупах прайшло мерапрыемства, прысвечанае Дню абароны дзяцей.

Пачалося свята са святой Імшы, на якой кс. Аляксандр Баран маліўся за дзяцей. Працягнулася сустрэча ў парафіяльным араторыі, дзе са зваротам да дзяцей і бацькоў звярнуўся пробашч. Дзеці парадавалі прысутных сваім выступам. Былі танцы, песні, сцэнка, конкурсы. У канцы падвялі вынікі працы араторыя за год. Каля 100 дзяцей з Лынтуп і Палесся, якія прымалі актыўны ўдзел у жыцці араторыя, атрымалі прызы. Аніматары «Дабрыні» таксама атрымалі падарункі за дапамогу ў працы з малодшымі дзецьмі. Скончылася свята святочным сталом.

Дзякуем дыяцэзіяльнаму Карытасу і ўсім спонсарам за фінансавую дапамогу ў арганізацыі свята і падтрымку ў правядзенні мерапрыемства, за багата накрыты стол, прызы і падарункі.

Ганна Руткоўская

Пошук па сайце