Серада, Лістапад 20, 2019

Цэнтр сацыяльнай дапамогі

Бацькоўская катэгорыя: Пра нас Катэгорыя: Праекты

Недастаткова бачыць, трэба дзейнічаць.

Больш за тры гады пры парафіі Святога Антонія ў г. Віцебску дзейнічае Цэнтр сацыяльнай дапамогі «Карытас». Ён створаны з мэтай паляпшэння працы з людзьмі, якія апынуліся ў складанай жыццёвай сітуацыі. Гэта перш за ўсё: бяздомныя, малазабяспечаныя адзінокія пенсіянеры, інваліды, маці-адзіночкі, шматдзетныя сем’і і былыя вязні, якія вызваляюцца з месцаў зняволення. Атрымаць дапамогу яны могуць у выглядзе адзення і абутку. У Цэнтры таксама вядзецца праца з групай ананімных алкаголікаў. Як правіла, гэта людзі, якія вырашылі змяніць сваё жыццё і зрабілі адпаведны крок у дадзеным накірунку.

У гэтай жа парафіі дзейнічае таксама сталоўка для бяздомных. Яе наведвальнікамі з’яўляюцца асобы, якія тут атрымліваюць раз на дзень гарачы абед. Штодзённа, апроч суботы і нядзелі, у сталоўцы атрымліваюць пасілак 40-60 чалавек. Вельмі важным момантам у час пасілку з’яўляецца чытанне Божага Слова і малітва. Усе мы добра ведаем, што Божая ласка і любоў не маюць межаў.

Хочацца спадзявацца, што хтосьці з гэтых людзей зможа змяніць сваё жыццё і сам стане дапамагаць тым, хто апынуўся ў бядзе.

Жадаючыя падтрымаць акцыю дапамогі могуць уносіць грошы на рахунак:

Разліковы рахунак: 3015202580010
ААТ "Тэхнабанк" Рэгіянальнае Упраўленне № 2 (г. Віцебск)
210601, г. Віцебск, вул. Чапаева, 16
БІК: 153001182
УНП: 300721049

Разлічваем на кожны від падтрымкі і за кожную дапамогу ДЗЯКУЕМ!