Серада, Лістапад 20, 2019

Дні Хрысціянскай культуры

Бацькоўская катэгорыя: Пра нас Катэгорыя: Праекты

Тое, што адбылося калісьці ў Бэтлееме, і сёння застаеццца вельмі важным і актуальным. Дзве тысячы гaдоў таму на свет прыйшоў Збаўца. Згадваючы ў гэтае свята тую адзіную, непаўторную ноч, у якую Бэтлеемская зорка затрымалася над стаенкай, дзе нарадзіўся Збаўца, мы не перастаем здзіўляцца незвычайнай таямнічасці Божага Нараджэння. Кожны год хрысціяне ўсяго свету традыцыйна рыхтуюцца да свята Божага Нараджэння. Але ўсе звычаі і традыцыі не маюць ніякага сэнсу, калі ў душы чалавека няма веры і ў яго сэрцы не нараджаецца маленькі Хрыстус, бо тады традыцыі застаюцца ўсяго толькі знешняй праявай свята.

Адной з праграм Карытас па духоўным узрастанні асобы зяўляецца праект «Дні хрысціянскай культуры». Мэта гэтага праекта – не толькі адраджэнне хрысціянскіх традыцый, але таксама выяўленне маладых талентаў. У межах акцыі «Дні хрысціянскай культуры» Карытас бярэ ўдзел у дабрачынных выставах дзіцячай творчасці, дыяцэзіяльным конкурсе «Батлейка», святочным канцэрце з падарункамі для хворых дзяцей у абласной бальніцы, дыяцэзіяльным фестывалі «Зорка Бэтлеемa».

Гэта ж так цудоўна, калі кожны чалавек адчувае ласку і любоў народжанага Дзіцяці-Бога!

Жадаючыя падтрымаць акцыю дапамогі могуць уносіць грошы на рахунак:

Разліковы рахунак: 3015202580010
ААТ "Тэхнабанк" Рэгіянальнае Упраўленне № 2 (г. Віцебск)
210601, г. Віцебск, вул. Чапаева, 16
БІК: 153001182
УНП: 300721049

Разлічваем на кожны від падтрымкі і за кожную дапамогу ДЗЯКУЕМ!