Серада, Лістапад 20, 2019

Навука і духоўнасць супраць СНІД

Бацькоўская катэгорыя: Пра нас Катэгорыя: Праекты

Распаўсюджанне СНІД – гэта адзін з тых сігналаў «SOS», якія заклікаюць нас да актыўнага дыялогу для абмеркавання маральнай мадэлі грамадскага развіцця сучаснага свету. А ад абмеркавання трэба перайсці да дзеяння – адраджэння духоўнасці! Праект “Навука і духоўнасць супраць СНІД” для Карытас стаў адным з прыярытэтных накірункаў працы.

Мэтай гэтага праекта з’яўляецца павышэнне ўзроўню інфармаванасці людзей аб СНІД, спрыянне абмену досведам сярод грамадскіх і дзяржаўных арганізацый у рэалізацыі прафілактычных праграм у галіне СНІД. Дадзены праект скіраваны на арганізацыю і правядзенне семінараў, канферэнцый і іншых акцый. Праграма прадугледжвае серыю гутарак і лекцый у навучальных установах і парафіях.

Важнейшым элементам барацьбы з распаўсюджаннем ВІЧ-інфекцыі павінна стаць мэтанакіраваная сумесная праца царквы, дяржаўных і грамадскіх арганізацый.

Жадаючыя падтрымаць акцыю дапамогі могуць уносіць грошы на рахунак:

Разліковы рахунак: 3015202580010
ААТ "Тэхнабанк" Рэгіянальнае Упраўленне № 2 (г. Віцебск)
210601, г. Віцебск, вул. Чапаева, 16
БІК: 153001182
УНП: 300721049

Разлічваем на кожны від падтрымкі і за кожную дапамогу ДЗЯКУЕМ!