Серада, Лістапад 20, 2019

Канікулы з Богам

Бацькоўская катэгорыя: Пра нас Катэгорыя: Праекты

Штогод дзеці з розных парафій Віцебскай дыяцэзіі праводзяць летні адпачынак за мяжой. Арганізацыі-гаспадары з вялікай адказнасцю ставяцца да прыезду дзяцей. Для іх рыхтуюцца змястоўныя мерапрыемствы: экскурсіі, паходы, сустрэчы з цікавымі людзьмі, конкурсы, дыскатэкі. Важным момантам у арганізацыі адпачынку дзяцей з’яўляецца сустрэча з Богам. Дзеці бяруць удзел у супольнай малітве, дзе праслаўляюць Пана Бога і дзякуюць Яму за добры адпачынак, за Яго любоў і міласэрнасць.

Многія дзеці ўпершыню выязджаюць на адпачынак у Польшчу альбо ў Чэхію. Для ўсіх іх адпачынак за мяжой застаецца незабыўным і цудоўным момантам у яго жыцці.

Жадаючыя падтрымаць акцыю дапамогі могуць уносіць грошы на рахунак:

Разліковы рахунак: 3015202580010
ААТ "Тэхнабанк" Рэгіянальнае Упраўленне № 2 (г. Віцебск)
210601, г. Віцебск, вул. Чапаева, 16
БІК: 153001182
УНП: 300721049

Разлічваем на кожны від падтрымкі і за кожную дапамогу ДЗЯКУЕМ!