Серада, Лістапад 20, 2019

Усынаўленне на адлегласці

Бацькоўская катэгорыя: Пра нас Катэгорыя: Праекты

Мэтай праграмы «Усынаўленне на адлегласці» з’яўляецца ўдасканаленне асабовага развіцця дзяцей і падлеткаў з малазабяспечаных сем’яў у форме падтрымкі пазашкольнай актыўнасці, то бок – у паляпшэнні ўмоваў іх жыцця. Атрымаць дапамогу паводле дадзенага праекта могуць дзеці са шматдзетных і няпоўных сем’яў, дзеці з абмежаванымі фізічнымі магчымасцямі або з сур’ёзнымі захворваннямі, таленавітыя, адораныя дзеці з маламаёмных сем’яў.

Мэтай праграмы з’яўляецца фінансавая і маральная падтрымка сям’і, у прыватнасці, праз навязванне сталых асабістых кантактаў беларускіх сем’яў з сем’ямі-апекунамі з Чэшскай Рэспублікі.

У межах дадзенага праекта для дзяцей і іх бацькоў Карытас пры спонсарскай падтрымцы чэшскага боку арганізоўвае Калядныя і Велікодныя сустрэчы, калектыўныя паходы ў кіно і пазнаваўчыя экскурсіі. І, канечне ж, асабліва незабыўны след у жыцці дзяцей пакідаюць паездкі ў Чэхію. Праграма адпачынку дзяцей у Чэхіі, падрыхтаваная Карытас Прага і чэшскімі сем’ямі, садзейнічае духоўнаму развіццю дзяцей.

Рэалізацыя гэтага праекта спрыяе частковаму вырашэнню праблем сем’яў, якія знаходзяцца ў цяжкой жыццёвай сітуацыі.

Жадаючыя падтрымаць акцыю дапамогі могуць уносіць грошы на рахунак:

Разліковы рахунак: 3015202580010
ААТ "Тэхнабанк" Рэгіянальнае Упраўленне № 2 (г. Віцебск)
210601, г. Віцебск, вул. Чапаева, 16
БІК: 153001182
УНП: 300721049

Разлічваем на кожны від падтрымкі і за кожную дапамогу ДЗЯКУЕМ!