Серада, Лістапад 20, 2019

Летнік для дзяцей-інвалідаў

Бацькоўская катэгорыя: Пра нас Катэгорыя: Праекты

Бацькі, якія выхоўваюць хворае дзіця, cутыкаюцца з праблемай інтэграцыі сваёй сям’і ў грамадства, і найперш – інтэграцыі дзіцяці. Людзі з абмежаванымі магчымасцямі і іх сем’і, якія валодаюць багатым духоўным патэнцыялам, часта застаюцца ў адзіноце, без падтрымкі і разумення, і маюць вострую патрэбу ва ўвазе да сябе.

Карытас штогод арганізуе летні адпачынак для дзяцей-інвалідаў і іх бацькоў, што павышае ўзровень сацыяльнай адаптацыі і паляпшае псіхафізічны стан адных і другіх. У час адпачынку для дзяцей і іх бацькоў праводзяцца гульні, конкурсы, імправізаваныя пастаноўкі ля вогнішча, паходы на возера.

Падобныя мерапрыемствы – гэта не толькі апека над непаўнаспраўнымі, але і духоўнае ўзрастанне тых, хто імі апякуецца.

Жадаючыя падтрымаць акцыю дапамогі могуць уносіць грошы на рахунак:

Разліковы рахунак: 3015202580010
ААТ "Тэхнабанк" Рэгіянальнае Упраўленне № 2 (г. Віцебск)
210601, г. Віцебск, вул. Чапаева, 16
БІК: 153001182
УНП: 300721049

Разлічваем на кожны від падтрымкі і за кожную дапамогу ДЗЯКУЕМ!